torsdag 4. september 2008

....

nå sitter jeg i senga mi og gjør skolearbeid... og jeg savner hjemme..... masse akkurat nå... rart med det... men nå er det 8 uker siden jeg var hjemme... har aldri vært så lenge borte fra norge og alt som er kjent og godt... og det begynner å merkes... tiden går fort! men akkurat nå syns jeg det går alt for sakte.. sikkert fordi jeg sitter her og gjør skolearbeid og ser ingen ende på det... for det er mye... æsj.... oppmuntrende ord takk! :(

5 kommentarer:

  1. savner deg snuppa! snart hjemme:)
    og snart kommer pi til deg med all sin energi, så da får du en dose;)
    glad i deg!

    SvarSlett
  2. Sier meg enig med G.M..
    Og husk på at alle her heime e stolt av deg vett.. Du opplever d her for alle uss.. hehe..
    Monica synes d va veldig tøft med kort.. hehe, ho hadde te og med hatt d med i barnehagen og fortalt om deg.. Så du e helten i hennes auge..

    Masse klemmer frå Maria og Monica

    SvarSlett
  3. Jeg vil også være helt! åssen blir jeg det a..:P hehe.. tenk på hvor heldig du er, og hvor mye du kommer til å savne australia når du er hjemme i snøen igjen:) er litt paradoks det der..;) du kommer til å være en negerkjerring når du kommer hit da!;p jeg vil også besøke deg!:)bra pi kunne være der en uke ekstra da.. håper han får utløp for masse energi der nede ja..:) hehe.. savner deg lille søs!!

    SvarSlett
  4. Nå kommer jeg snart søs!!! ikke lenge igjen nå.. ser frem til dette!

    Har en goood dose med energi spart opp til bare deg hehe.. vi får prøve og fordele det jevnt utover ukene ;) tenker du gleder deg til litt slossing og knebling nå! ;)

    hilsen brodern;)

    SvarSlett
  5. å herre... jeg kommer til å være gul og blå i flere uker etterpå ;) hehe.. men jeg ser faktisk fram til det!! trenger noen å lekesloss med nå kjenner jeg... silje er jo så pingle, vil ikke leke i vannet en gang! hehe.. vi får ta en runde vi brutter! og blir du for ille, så hiver jeg deg ut av et fly ;) hihi..med fallskjerm da seff ;)

    SvarSlett

Jeg elsker kommentarer! :D